Shamansk healing

Känner du att något saknas i ditt liv, att du om och om igen hamnar i liknande situationer och teman i livet, har du relationer som tar mer energi än de ger, har du svårt att sätta gränser för dig själv och andra, eller har du ett jobb eller en familjemedlem som håller dig tillbaka.

Går du med värk, trötthet, sjukdomskänsla eller annat som du försökt men inte kommit tillrätta med då kan en anpassad session vara för dig. Vi utgår från var du är och använder tekniker för att rensa tung energi ur ditt system anpassade för just din situation.

Shamansk healingsession tar ca 90 min, kostar 2500:- och kan göras antingen på plats Yogastudion Bromma, Stockholm eller digitalt via FaceTime / Zoom. Kontakta Elin om du har något speciellt önskemål om riktning inför sessionen eller om du har svårt att hitta en tid som passar på elin@yogastudionbromma.se

Hos oss blir du medlem automatiskt när du köper något av Vårdguiden Klippkort eller andra träningskort. Som medlem bokar kan du boka din behandling genom knappen "BOKA" i schemat nedan och du kan även boka alla dina via appen Wondr (finns för Android och Iphone). 

Är du inte medlem ännu går det bra att boka dig som "GÄST" 

Våra terminskurser, workshops och utbildningar bokas och betalas separat.