Om shamansk healing

Shamansk healing är en form av alternativ medicin som bygger på traditionella shamanistiska praktiker från olika kulturer runt om i världen. Det kan användas för att hjälpa människor att hantera olika mentala, emotionella och fysiska problem, och kan också användas för personlig utveckling och självförbättring.

En av de centrala idéerna bakom shamansk healing är att människor kan ha blockeringar eller obalanser i sin energi som kan orsaka olika problem i deras liv. Shamans använder olika tekniker, som meditation, rökelse och trummor, för att hjälpa individen att återfå balans och lösa dessa blockeringar.

Shamansk healing kan hjälpa människor att hantera stress, ångest och depression, samt att hantera fysiska besvär som smärta och sjukdomar. Det kan också hjälpa människor att få en djupare förståelse för sig själva och sin plats i världen, och att hitta mening och syfte i livet.

Vill du höra mer om Shamanism, Elins syn på Shamanism och personlig utveckling kan lyssna på Agneta Sjödins underbara podcast "Så in i själen" - avsnitt 147:  https://shows.acast.com/d816302a-0292-4917-bb37-e524db5bbfd8/64dbb710264b91001283e249