Boknings- och husregler

Boka alltid - även drop in

För de flesta klasserna erbjuder vi drop in (det står i klassbeskrivningen). Du bokar alltid din drop in plats här på vår hemsida. Där ser du också om klassen skulle vara fullbokad.

Har du köpt klassen som kurs har du alltid en plats och behöver inte boka utan bara dyka upp i studion. 

Avbokningsregler

Vi förstår att planer kan ändras och ber att du, vid förhinder, avbokar din plats hos oss senast 4h innan klassen startar. Det är viktigt så att någon annan får en chans att boka den plats du inte behöver. Avbokar du senare eller inte alls utgår full avgift eller motsvarande klipp på ditt klippkort för inbokad klass. 

Bokar av gör du enligt instruktioner du får i ditt bokningsmejl.


Studion

Vi öppnar vår studio 15 min innan klassen startar. I hallen kan du hänga av dig ytterkläder och skor. Behöver du byta om innan klassen kan du göra det på vår rymliga toalett/omklädningsrum. När du kliver in i vår shala sätter du din mobiltelefon i flygplansläge och pratar med mjuka, lite mindre bokstäver.

Viktigt

All yogapraktik sker på egen risk. Våra lärare är utbildade enligt yoga alliance och kan erbjuda alternativa övningar, för att de ska kunna göra det är det viktigt att du talar om i det fall du är skadad, tar medicin eller går på behandling så att läraren vet och kan hjälpa dig med anpassningar under klassen. 

Kläder

Använd bekväma och rena träningskläder. Vi yogar barfota så skor och strumpor kan du lämna hemma.

Yogamatta

Det finns alltid mattor att låna hos oss, vill du ta med din egen matta är du välkommen att göra det. 

Sen ankomst

När klassen börjar låser vi dörren till studion och kan ha svårt att höra om du kommer sent. Skulle du komma lite sent och vi har möjlighet att öppna för dig, häng av dig i lugn och ro och gå sedan tyst och lugnt in i yogasalen för att inte störa övriga deltagare. 

Värdesaker

Du ansvarar själv för dina personliga tillhörigheter. Vi låser dörren in till studion inför varje klass och du är välkommen att ta med värdesaker in i shalan om du så önskar.

Starka dofter

Vi ber dig att undvika starka parfymer när du kommer till oss och avstå rökning innan klass, detta av hänsyn till övriga elever som kan uppleva allergier och/ eller obehag.

 

 

Varmt Välkommen till oss!